dilluns, 20 d’octubre del 2014

PROJECTE EDUCACIÓ EN VALORS

Millorar la societat! Això és el que ens hem proposat en aquest projecte realitzat pels alumnes de 6è a l’àrea d’educació en valors. Hi ha moltes coses en la nostra societat que no funcionen prou bé i que no ens agraden; la pobresa, les injustícies, la degradació del medi... I des d’aquesta àrea hem parlat de tots aquest temes i ens hem adonat que hi ha problemes que solament poden arreglar els adults, però n’hi ha d’altres que si que podem millorar nosaltres.

D’aquesta manera i seguint tot un seguit de passos vam dissenyar per parelles un projecte de millora de la societat i de tots ells vam fer una posada en comú. Van sortir propostes molt boniques com recollida de diners per ajudar als nens amb càncer, recollida de joguines per a l’escola, partit de futbol benèfic... totes elles dissenyades de cap a peus amb la seva organització. Però desprès de veure la realitat i adonar-nos dels pros i contres de cada projecte vam dissenyar un que estigués al nostre abast, i el vam anomenar:
PROJECTE AJUDEM A INFANTIL.

El passat dimecres dia 8 d’octubre, a l’hora d’educació en valors ens vam distribuir amb parelles, per anar a ajudar a les diferents classes d’infantil de la nostra escola. Cada parella va tenir que fer tasques diferents dintre de l’aula, en funció del nivell dels alumnes; ajudar amb el traç, les rutines, descobrir els colors de la tardor per pintar una fulla, contar un conte, ajudar a la sortida dels alumnes... però va ser una experiència enriquidora, ens vam sentir com a mestres i sobretot útils per poder ajudar als nens més petits. Tots aquests sentiments i vivències les vam escriure en un full dintre de la mateixa fulla del projecte


El projecte ens aporta coneixements i habilitats i ens ajuda a créixer com a persones. Aquí us mostrem algunes imatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada